Planner m/v – Standplaats Utrecht (De Meern)

  • Full Time
  • Nederland
  • Solliciteren is gesloten

Site FireStaff

Planner m/v – standplaats Utrecht

Om onze groei te beheren zijn wij op zoek naar een extra collega planner die samen met zijn collega’s er zorg voor draagt dat alle maandelijks bezoeken worden voorzien van een vaste plandatum.
Uiteraard is dit geen handmatige klus. Onze planomgeving is volledig geautomatiseerd en onze werkomgeving volledig digitaal. Maandelijks ontvangen alle locaties welke wij beheren namens onze opdrachtgevers een aankondiging per mail van onze komst. Naast de datum geven we ook direct aan welke Beheerder er komt en welke werkzaamheden er worden uitgevoerd. Wel zo duidelijk!

Jouw rol ligt met name in het plansysteem te voorzien van de juiste data zodat het systeem haar werk optimaal kan doen. Efficiënt en klantgericht zijn hierbij onze doelstellingen.

Daarnaast is het opvolgen van de reacties als de planning eenmaal verzonden is een belangrijk onderdeel van je werk. Je treedt in contact met de klanten voor het her-plannen van ons bezoek.
Naast de klanten ben je ook het aanspreekpunt voor je collega Beheerders om samen met hen dagelijks de planning tot volledige uitvoer te brengen. Een uitdagend puzzel!

Ons moderne kantoor te Utrecht (De Meern) is goed bereikbaar met het openbaar vervoer met de bushalte voor de deur.

Wat mee jij mee naast je lunch?

– Ervaring in het plannen is een pré maar geen must. Je gaat deel uitmaken van een team met ervaren planners die je wegwijs zullen maken binnen FireStaff en de afdeling Planning;
– Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding genoten;
– Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en per mail;
– Je beschikt over een Afspraak is Afspraak mentaliteit welke binnen FireStaff gebruikelijk is;
– Je houdt van het leggen van ingewikkelde plan-puzzels!

Meer weten?
Neem dan telefonisch contact via 085 – 200 79 00 of reageer direct via info@firestaff.nl